Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Φρουτένια επιδόρπια

Από τον Στέλιο Παρλιάρο
Επιμέλεια - styling: Στέλιος Παρλιάρος
Φωτογραφίες: Αλκης Καλούδης

Τραγανά κεράσια, μυρωδάτα βερίκοκα, ζουμερά ροδάκινα!
Ωμά σε πλούσιες αρωματισμένες φρουτοσαλάτες, ροδοψημένα σε τάρτες ή χυμώδη, σερβιρισμένα με παγωτό ή σαντιγί, τα πρώτα καλοκαιρινά φρούτα είναι η δροσερή απάντηση στις πρώιμες ζέστες και το ιδανικό κλείσιμο για ένα γεύμα.

Φρουτοσαλάτα με σιρόπι βανίλιας

Ελαφριά τάρτα βερίκοκο, χωρίς κρέμα

Νεκταρίνια στο φούρνο με μέλι, σερβιρισμένα με παγωτό

Ψητά καλοκαιρινά φρούτα με μους από τυρί κρέμα








Δεν υπάρχουν σχόλια: